Предметний тиждень методичної комісії викладачів природничо-математичних дисциплін

З 8 по 12 квітня 2024 р. в училищі проходив тиждень природничо-математичних дисциплін.

8 квітня викладач інформатики Оксана Кримська провела урок-гру “Турнір знавців інформатики” з учнями груп В-22 та В-23. Такий формат уроку дозволив в ігровій формі узагальнити знання учнів з інформатики, підвищити їх інтерес до вивчення предмета. 

9 квітня викладачі біології Людмила Винничук та Тетяна Прокопець ознайомили учнів випускних груп з демонстраційними версіями Національного мультипредметного тесту (НМТ) з біології. Учні груп В-33 та В-34 попрактикувались у проходженні тестів за попередні роки, побачили свої сильні і слабкі сторони, проаналізували власні помилки. Таке тренування допоможе учням краще підготуватись до НМТ, підвищити рівень знань з предмету.

Також 9 квітня викладач фізики Олег Кримський представив стенд про видатних фізиків, про наукові відкриття в галузі та наочно продемонстрував учням фізичний експеримент із поясненням процесів, які відбуваються. Такі демонстрації роблять фізику більш доступною та цікавою, дають учням можливість самостійно досліджувати та робити висновки.

10 квітня  викладач математики Мар’яна Косюк провела з учнями груп В-12 та В-13 урок-гру «Цікава математика». Учні переглянули короткий ролик про цікаві математичні факти, розв’язували математичні кросворди та ребуси, створювали зображення за координатними точками.

11 квітня викладач біології Тетяна Прокопець в групі В-22 провела конкурс на кращу фотографію «Моя весна 2024» та оформила фотовиставку кращих робіт. Учні охоче підтримали проведений захід, підійшли до роботи емоційно і творчо. Також у цей день викладач географії Микола Сенюк продемонстрував учням І курсу документальний фільм «Дім» про різноманіття життя на Землі і те, як люди порушують екологічний баланс. Фільм ілюструє глобальні проблеми людства та розповідає про екологічну катастрофу, що загрожує планеті

12 квітня викладач фізики Олег Кримський оформив виставку до Дня космонавтики та продемонстрував учням ІІ курсу фільм “12 квітня. Всесвітній день авіації та космонавтики”, в якому широко висвітлена тема внеску українських науковців у розвиток авіакосмічної галузі. Також учні переглянули стрічки «Топ 10 фізиків, які змінили наш світ» та «Цікаві факти про неймовірні фізичні явища».

Тиждень видався насиченим і цікавим, учні із задоволенням долучались до проведення заходів і були напрочуд активними. 

Вітаємо!

Вітаємо Олега Кримського, який став учасником фінального етапу всеукраїнського конкурсу “Вчитель року”!

Відбувся вже традиційний конкурс професійної майстерності “Кращий за професією. Столяр”. Учні виконували практичне завдання і розв’язували тести з технології столярних робіт і охорони праці. Беззаперечним лідером став учень групи СТ-21 Дмитро Бегметюк (майстер в/н В.Б.Мачкур). Голова жюрі Олена Феценець, співзасновниця фірми FROP, високо оцінила рівень підготовки учасників конкурсу. Приєднуємося до привітань і бажаємо майбутнім столярам […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x